Bestel een boek om aardig(er) te worden

 

er zit (wel) omzet in te aardig zijn

Aardig zijn is de basis van uw omzet en succes. Dan bedoelen we niet alleen aardig gedrag, maar ook - en vooral - uw aardig aanbod: de producten en/of diensten die u levert. In het kort gezegd: dat doen wat de klant wil!

Daar hebben we een boek over geschreven. Het biedt u meer duidelijkheid en maakt het voor u makkelijker om ervoor te kiezen ook aardig te blijven of te worden.

Bestel het boek hieronder.

Alle modellen uit het boek zijn hier gratis te downloaden. Aardig hè?

 

Hé Droeftoeter

Hé Droeftoeter, gaat over mensen die (on)bewust tegenwerken en zo de resultaten van het bedrijf sterk negatief beïnvloeden. Deze "Droeftoeters" frustreren de boel enorm en laten de energie van hun collega's weg stromen. Bedrijven kunnen het zich niet permitteren om door een Droeftoeter geleid te worden of Droeftoeters in dienst te hebben. Zij moeten maximaal klantgericht bezig zijn. Bestel het boek hieronder.

Droeftoeter smiley hier gratis te downloaden

 

 

Haantjes leggen geen eieren

In "Haantjes leggen geen eieren" staat de complexe leefwereld van hanen en kippen centraal, die veel overeenkomsten blijkt te hebben met onze (zaken)wereld. En dan meer in het bijzonder de hoeveelheid nutteloos gekakel in vergaderingen en allerlei overleggen. Bestel het boek hieronder.

Bestelformulier

De boeken kosten € 16,95, incl. 6% BTW. Daar komen nog bezorgkosten bij ad € 2,95 per boek (vanaf 5 boeken € 7,50 totaal). Zoals u wellicht bekend is, bestaat er een zogenaamde vaste boekenprijs in de boekenbranche, waarvan niet afgeweken mag worden. Ook niet door ons. De factuur zit straks bij het boek bijgesloten. Ik wens u alvast veel leesplezier.

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Bedankt voor uw bestelling!

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT

 

 

wvgennip@project01.nl

06 - 53 22 18 62

 

Hoefblad 72

5684 JR Best

 

KVK 17 22 07 33

BTW NL 0470 19 414 B01

 

algemene voorwaarden

 

 

 

 

 

 

 

 

SOCIAL

 

 

Instagram

 

Linkedin

 

 

 

 

 

 

 

NAVIGATIE

 

Home

 

Wat doe ik?

 

Wie ben ik?

 

Bestellen

 

Contact