Wie ben ik?

Wim van Gennip

 

Ik heb ruim 20 jaar gewerkt in management- en directiefuncties bij o.a. Vendex, Superunie, Sligro en Bakkersland, maar richt me nu vanuit mijn eigen bedrijfsadviesbureau Project 01 op bedrijven die de klant (opnieuw) centraal willen stellen. Die focus willen aanbrengen om effectiever en efficiënter te werken aan een grotere loyaliteit en daardoor een betere omzet.

Het is mijn wens en doel om bedrijven en mensen daarbij behulpzaam te zijn. De afgelopen jaren heb ik een keur aan opdrachtgevers mogen helpen.

 

Al deze ervaringen brachten mij er ook toe om hierover boeken te schrijven en presentaties te geven. Het meest recente boek “Er zit (wel) omzet in aardig zijn” gaat over met veel plezier dat doen wat de klant wil, waardoor omzet en rendement zullen stijgen. “Hé Droeftoeter” gaat over de moeizame samenwerking tussen collega’s, waar ineffectiviteit een doorn in het oog is. Dat kost teveel energie en kan en moet veel beter. “Haantjes leggen geen eieren” is een handleiding voor efficiënter vergaderen, want dat kost nu veel te veel tijd. Het boek is doorweven met ruim 350 pakkende oneliners.

Samenwerkingen

 

Er blijven natuurlijk altijd werkterreinen waarvoor ik zelf niet de gewenste, professionele expertise kan invullen. In die gevallen werk ik samen met mensen die een goede aanvulling zijn op mijn werk. En … het zijn zeker geen Droeftoeters!

Allereerst zijn daar mijn collega’s van True Service aan, een samenwerkingsverband van professionals op het gebied van online, digitaal, omnichannel en marketing.

Voor persoonlijke coaching en leiderschapstraining is Sylvia Kragten de aangewezen persoon

Teams klantgerichter maken is een expertise van Olivier Akkerman van IOWT

Als uw medewerkers of uw team extra vaardigheden moeten verwerven dan is een opleiding bij Retail Instituut Nederland van Theo Bleeker een goede optie

Daarnaast werk ik graag samen met Marcel Verhaaf, een top-designer met een enorme staat van dienst, gepassioneerd over verpakkingen en brand design. Samen bieden wij bedrijven professionele hulp bij het afstemmen van hun product op de markt. We helpen met positionering, branding, marktbenadering tot en met verpakkingsontwerp in 2D en 3D

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT

 

 

wvgennip@project01.nl

06 - 53 22 18 62

 

Hoefblad 72

5684 JR Best

 

KVK 17 22 07 33

BTW NL 0470 19 414 B01

 

algemene voorwaarden

 

 

 

 

 

 

 

 

SOCIAL

 

 

Instagram

 

Linkedin

 

 

 

 

 

 

 

NAVIGATIE

 

Home

 

Wat doe ik?

 

Wie ben ik?

 

Bestellen

 

Contact