Wim van Gennip

Wim van Gennip

Ik heb ruim 20 jaar gewerkt in management- en directiefuncties bij o.a. Vendex, Superunie, Sligro en Bakkersland, maar richt me nu vanuit mijn eigen bedrijfsadviesbureau Project 01 op bedrijven die de klant (opnieuw) centraal willen stellen. Die focus willen aanbrengen om effectiever en efficiënter te werken aan een grotere loyaliteit en daardoor een betere omzet.

Het is mijn wens en doel om bedrijven en mensen daarbij behulpzaam te zijn. De afgelopen jaren heb ik een keur aan opdrachtgevers mogen helpen.

Al deze ervaringen brachten mij er ook toe om hierover boeken te schrijven en presentaties te geven. Het meest recente boek “Een plan in één dag” helpt om snel goede en concrete plannen te schrijven. Het is een logisch vervolg op het boek “Er zit (wel) omzet in aardig zijn”, wat gaat over met veel plezier dat doen wat de klant wil, waardoor omzet en rendement zullen stijgen. “Hé Droeftoeter” gaat over de moeizame samenwerking tussen collega’s, waar ineffectiviteit een doorn in het oog is. Dat kost teveel energie en kan en moet veel beter. “Haantjes leggen geen eieren” is een handleiding voor efficiënter vergaderen, want dat kost nu veel te veel tijd. Het boek is doorweven met ruim 350 pakkende oneliners.